Onze werkwijze

Uw idee staat centraal

Alles begint met een goed idee. An idea that is not dangerous is unworthy of being called an idea at all. Deze woorden schreef Oscar Wilde neer in zijn essay The Critic as Artist. Wij zijn het volledig eens met Oscar op dit gebied! Daag ons uit met uw uniek idee en wij zorgen voor de technische uitvoering hiervan. Hieronder ziet u hoe we hierbij te werk gaan.

1. Eerste gesprek

Het is voor ons van uitermate belang dat het project dat we afleveren volledig afgestemd is op uw wensen. We starten dus steeds met een kennismakend gesprek waarbij we al uw ideeën en verwachtingen bespreken. Dit gesprek kan perfect doorgaan in uw eigen bedrijf.

2. Offerte

Op basis van wat we besproken hebben tijdens ons kennismakend gesprek, stellen we een offerte op voor uw project.

3. Uitvoering

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met de uitvoering van uw project. Dit doen we steeds met een gezonde mix van originaliteit, professionaliteit en jeugdig enthousiasme.

4. Nakijken

Gedurende het project koppelen we op bepaalde momenten terug met u. Op deze manier kunt u uw feedback geven en verzekeren we dat het eindproduct volledig aan uw wensen voldoet.

5. Oplevering

Na uw finale check kunnen we het eindproduct opleveren. Dit betekent niet het einde van onze samenwerking, integendeel. U kunt ons steeds contacteren voor uitbreidingen, onderhoud of support. Veel succes met uw nieuwe website, app of software!

Waar wacht u nog op?

Maak een afspraak

Uw browser is mogelijks niet 100% ondersteund. Voor een optimale gebruikerservaring raden we u aan over te schakelen naar Google Chrome